BAM Techniek

BAM Techniek is de installateur met verstand van bouwen.

Als dochteronderneming van Koninklijke BAM Groep ontwerpt, installeert, exploiteert en beheert BAM Techniek technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra.

Dankzij de veelzijdigheid en integrale aanpak kan BAM haar klanten superieure kwaliteit bieden.Techniek zit stevig verankerd in het DNA. Ontwikkelen, installeren en beheren, daar is BAM goed in. Maar vooral: slimme oplossingen bedenken die uw werk gemakkelijker, efficiënter en winstgevender maken.

Bijzonder aan BAM Techniek is de open, collegiale cultuur en de platte organisatie. Medewerkers zijn flexibel, authentiek en toegankelijk, ze kunnen snel schakelen en staan dicht bij klanten. Men streeft ernaar een hechte en langdurige relatie met klanten op te bouwen.

Dankzij het landelijke netwerk van regiokantoren is er altijd een locatie dichtbij.
BAM Techniek is veelzijdig en multidisciplinair. Techniek is de tweede natuur.

De kennisdeling en uitgebreide ervaring binnen BAM is de grootste kracht. Specialismen zijn duurzame energiesystemen, brandbeveiliging, industrie, cleanrooms en operatiekamers, ICT en technisch beheer.


 

I-VIC bij BAM

a.i. Locatiemanager Isala ziekenhuis Zwolle

Per 4 augustus 2013 gaat Isala Klinieken haar nieuwe onderkomen betrekken, vanaf die datum is de samenvoeging van de Isala ziekenhuizen locaties Weezenlanden en Sophia een feit. Isala is op dat moment een nieuwe klant van BAM Techniek met een onderhoudscontract voor 10 jaar.

I-VIC is verantwoordelijk voor de overgang van medewerkers, van de afdeling  techniek & huisvesting, naar de Koninklijke BAM, de aansturing van de totale uitvoering op locatie, de socialisatie van de overgenomen medewerkers, de integratie van de werkvormen (processen), het inrichten van de nieuwe organisatie. Daarnaast een gedeelde verantwoordelijkheid voor de implementatie van het contract, gespreksvormen met de opdrachtgever en tevens organisatieadviseur en teamcoach. Het gehele team bestaat uit circa 50 medewerkers.

av_bam_isalazwolle_06-401-14135563791949769543