BST

BST – beweging in techniek

De Servicegroep en de Machinefabriek bieden een veelzijdig diensten pakket aan voor bedrijven in binnen en buitenland. Het verhuizen, onderhouden, repareren en reviseren van machines en installaties, laswerkzaamheden en verspanen behoren o.a. tot de diensten van BST.

Op de BST website vindt u informatie over de specifieke technische dienstverlening van de servicegroep en de mogelijkheden die de machinefabriek kan bieden.

Het primair proces van BST is geformeerd in 4 effectieve werkstromen, dit om de werkprocessen optimaal te kunnen afstemmen op het primair proces van opdrachtgevers.

BST werkt onder andere voor de volgende industriële opdrachtgevers: Grolsch, Bolletje, NAWI, Friesland Campina, Neuteboom, Johma, Unilever, Nedap, Smithuis en Pre Pain.


I-VIC bij BST

Voor BST heeft I-VIC een herstructurering doorgevoerd in 2012 om de organisatie in de meest optimale vorm door te laten functioneren naar de toekomst. Samen met de directie zijn er in de jaren na 2012 4 werkstromen geformeerd om de dienstverlening volledig af te stemmen aan het klantproces met de meest toegevoegde waarde.

Ook nu en in de toekomst is I-VIC regelmatig betrokken bij diverse besprekingen en werkgroepen om het continue verbeterproces te laten functioneren.

BST foto bij tekst4

10420123_875372702534799_6295172958912505398_n