Codi

Codi International BV

Codi International BV is al 35 jaar een toonaangevend producent van wet wipes in alle denkbare toepassingen. Codi inspireert en informeert merkeigenaren en retailers proactief over hun kansen in de zeer snel groeiende markt van wet wipes.

CODI kent de consument namelijk als geen ander dankzij uiteenlopende geteste ready tosell concepten. CODI ontwikkelt en test ook voortdurend deze concepten. Behoeften van klant en duurzaamheid vormen hierbij altijd het uitgangspunt.

Wet-Wipes-manufacturer-non-woven-machine2kopie1

I-VIC bij Codi

I-VIC heeft voor Codi 2 interim functies ingevuld, te weten:

a.i. Productiemanager

Eindverantwoordelijk voor een 5 ploegen productie afdeling, conform Lean Manufacturing met waste & output als KPI. Productrouting, grondstoffenvoorraad, logistieke inrichting, machinebeschikbaarheid, (uptime) planning, (personeel & machine) kwaliteit van het eindproduct en transport naar logistiek vallen tevens onder verantwoording van de productiemanager.
Daarnaast voorzitter van het proces verbeterteam en het afvalreductieteam.

a.i. Factory service manager

Het doel van deze opdracht betreft de reorganisatie en integratie van de technische dienst met de facilitaire afdeling. Hieronder valt de softservices, hardservices, geautomatiseerd warehouse en productie gerelateerde machines en services.
Processen, werkinstructies en functieomschrijvingen schrijven alsmede nieuwe werkmethodieken implementeren. Hierin staat empowerment centraal.
Leverancierscontracten screenen en ombouwen hetgeen resulteert in een substantiële kostenverlaging. Vinden- en inwerken van opvolger.
In dit traject wordt onder auspiciën van I-VIC tevens Ultimo als OHB systeem geherimplementeerd.

luier
wet-wipes-manufacturer-intern-transport3