Imtech

Imtech, Samen Succesvol

Royal Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, automatisering en werktuigbouw. Met ongeveer 22.000 medewerkers in zeven divisies, realiseert Imtech opbrengsten van circa 4 miljard euro op jaarbasis.

Imtech biedt integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen voor complexe technische uitdagingen. Van ontwerp, advies en engineering tot realisatie, beheer en onderhoud. In meer dan 150 jaar heeft Imtech een solide reputatie opgebouwd voor het verbeteren van energie-efficiëntie, mobiliteit, veiligheid en productiviteit. Zo stuwt Imtech en draagt ze bij aan een duurzame samenleving.

136485

I-VIC bij Imtech

Als "zelfstandig ondernemer" binnen Imtech is Raimond in 2003 aangetrokken met als uitdaging een vestiging vanuit het niets te starten. Hiervoor was hij in commercieel, financieel en operationeel opzicht geheel eindverantwoordelijk. Onder leiding van Raimond zijn de bedrijfsprocessen beschreven en geïmplementeerd. In 2009 kent de vestiging meer dan 50 opdrachtgevers, 2 locaties, ruim 60 medewerkers en een omzet van ruim 14 miljoen EURO.
Raimond geeft direct leiding aan de commerciële afdeling, drie unitmanagers, secretariaat en indirect aan ruim 50 medewerkers in het middenkader en de uitvoering. Raimond verzorgt zelf het accountmanagement voor alle bestaande relaties en verzorgt inhoudelijke commercie voor potentiële contractklanten. 

Na ruim 7 jaar is het tijd voor een nieuwe fase in zijn loopbaan en besluit Raimond als zelfstandige verder te gaan onder de bedrijfsnaam I-VIC.

In januari 2010 stopt Raimond in zijn functie na het schrijven van een PVA over zijn uitfasering. Gedurende 2010 werkt Raimond vanuit I-VIC zijn opvolger in, gaat vestigingsmanagers, unitmanagers en contractmanagers in de regio trainen en coachen, implementeert een nieuwe manier van werken en rondt commerciële trajecten af.

Medio oktober 2010 volgt het ontkoppelpunt tussen Imtech en I-VIC.