Isala

Isala, topklinisch ziekenhuis

Isala biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren heeft men steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kan Isala zich meten met academische ziekenhuizen.

Om het niveau van deze zorg zo hoog mogelijk te houden, wordt voortdurend toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan. De specialistische kennis die Isala in huis hebben, geven ze door aan artsen en verpleegkundigen in opleiding. Studenten uit het MBO, HBO en van de universiteit kunnen voor opleidingsplaatsen bij Isala terecht.

isala

I-VIC bij Isala

Voor Isala heeft I-VIC 2 ad interim functies vervult.

a.i. Manager TD & Huisvesting locatie Weezenlanden

Per 4 augustus 2013 gaat Isala Klinieken haar nieuwe onderkomen betrekken.

Primaire verantwoordelijkheid van deze opdracht is het werken vanuit Weezenlanden in de nieuwe locatie en het voorbereiden, aansturen en exploiteren van de huidige locatie om in afgeslankte vorm een jaar te kunnen voortbestaan binnen de noodzakelijke faciliteiten als behandelcentrum en uiteraard de technische organisatie van de verhuizing van Weezenlanden naar de nieuwe locatie. (sloop behandelcentrum Weezenlanden medio september 2014)

a.i. Locatiemanager H.S. (hardservices) Isala Klinieken

Per 5 augustus 2013 is de verhuizing afgerond en is de samenvoeging van de Isala ziekenhuizen locaties Weezenlanden en Sophia een feit. Het geheel heeft een onderkomen gevonden in een fantastisch nieuw ziekenhuis. Deze opdracht is zeer divers. I-VIC is onder andere verantwoordelijk voor de aansturing van de totale gebouw technische uitvoering op locatie, de technische coördinatie van de verhuizing, de integratie en inbedden van nieuwe werkstromen en het inrichten van de nieuwe organisatie structuur.

241417