Lesscher

Lesscher installatietechniek, alles onder controle.

Gezien de uiteenlopende disciplines en werkzaamheden noemt Lesscher zich met recht totaalinstallateur. Dankzij jarenlange ervaring kan men op installatietechnisch gebied de opdrachtgevers te allen tijde doordachte oplossingen op maat bieden. Lesscher beheerst hun vakgebied tot in de finesse, het voltallig personeel is uitstekend opgeleid en Lesscher beschikt over de nodige certificaten.

Het dienstenpakket bestaat uit onder andere ontwikkeling, ontwerp, realisatie en onderhoud en beheer in diverse markten waaronder woningbouw, utiliteit, industrie en onderwijs.

DSC_3982_Saasveld

Bouwvergadering 2

I-VIC bij Lesscher

In deze opdracht is I-VIC verantwoordelijk voor de eindrealisatie van de techniek in het prestigieuze Expo Business park langs de A1 te Hengelo. Deze opdracht is voornamelijk gericht op bewaking van de voortgang, de communicatie in de bouwvergaderingen en de synergie tussen de diverse partijen. Het betreft een ingrijpende metamorfose van het voormalige beurscomplex Expo Center tot een hightech en groen bedrijventerrein met een campusachtige ambiance, genaamd Expo Business Park.