Unica

Unica, samen maken we de toekomst.

Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland. Unica heeft een passend antwoord op al uw vragen. En met veertien vestigingen en acht specialismen is Unica altijd dichtbij.

Integrale dienstverlening

Unica is sterk in integrale dienstverlening. Zij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en ervaringen met uw gebouw(en). Vervolgens deelt Unica graag haar uitgebreide expertise met u op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. Samen komt u met unica tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie. 

Duurzame samenwerking

Als grootste zelfstandig technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doet men elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Unica is een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen, nu en later. Want, samen maken we de toekomst.

134_21_website-1 DSC_1123  Unica gebouw

I-VIC bij Unica

I-VIC heeft meerdere functies bij Unica ingevuld.

a.i. Operationeel Manager Security.

Eindverantwoordelijk voor de gehele operatie van de Unica Security Business Unit.

Takenpakket onder andere:

  • opstellen van budget voor de afdeling en bewaken van realisatie ervan;
  • eindverantwoordelijk voor de totale oplevering van projecten;
  • relatiebeheer bij huidige klanten en met technologie leveranciers;
  • herstructureren van de afdeling;
  • implementeren van nieuw gevormde werkprocessen;
  • ontwikkelingen (mede) vertalen naar bedrijfskundige toepassingen d.m.v. o.a. main- contracting;
  • aanstellen, begeleiden en ontwikkelen van medewerkers;
  • schrijven van business cases voor te maken investeringen.

Trainer.

Binnen de Unica Academy het verzorgen van de leergang “Onderhoudstechnologie”. De leergang bestaat voor 10 deelnemers uit 6 blokken, waaronder onderhoudstechnologie, contractmanagement, leidinggeven, commercie, persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden, financiën en persoonlijke coaching van de deelnemers.

a.i. Consultant PPO Landelijke contracten.

Verantwoordelijk voor het projectteam, de invulling van de onderhoudsconcepten en taakstellingen, van landelijke contracten, in het onderhoudbeheersysteemActo. (PPO)

a.i. implementatiemanager onderhoudscontracten.

Na het verkrijgen van een onderhoudscontract, in diverse vormen en volumes, voor diverse partijen en markten verantwoordelijk voor de implementatie van het contract binnen Unica en de synergie die benodigd is binnen het projectteam aan de kant van de opdrachtgever alsmede de opdrachtnemer.

logofoundation330